3-daags Wandelarrangement

3-daags Wandelarrangement

Wandel langs rivier de Berkel, langs landhuizen, door natuurgebieden en verken Hanzestad Zutphen

Tijdens dit 3-daagse hotelarrangement wandel je van hotel naar hotel dwars door de prachtige natuur van Nationaal Landschap De Graafschap. Wandel over landgoederen en langs landhuizen, langs rivier de Berkel, door natuurgebieden en door Hanzestad Zutphen met oude vestingwerken, imposante koopmanshuizen en schitterende hofjes. Ontdek zelf hoe mooi het hier is! In 2022 is gemeente Lochem door Wandelkrant Te Voet niet voor niks uitgeroepen tot ‘Wandelgemeente van het jaar’!

Gastvrij overnachten

Je verblijft in twee hotels, Landhotel De Hoofdige Boer gelegen in het charmante dorpje Almen en Hotel Landgoed Ehzerwold gelegen op een historisch landgoed net buiten Almen. In beide hotels staat er iedere avond een heerlijk diner voor je klaar en schuif je 's ochtends aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Kortom een compleet verzorgd wandelarrangement waarbij je alleen maar hoeft te genieten van al het moois in Nationaal Landschap De Graafschap. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Vanaf

€ 185,00

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2 x overnachten in een Achterhoeks hotel

Ontvangst met koffie/thee

2 x uitgebreid ontbijt

1 x 3-gangen dinerbuffet op de eerste avond

1 x 3-gangen keuzemenu op de tweede avond

2 x wandelroutes

Het vervoer van je bagage regelen wij

Gratis WiFi

Gratis parkeren

Oplaadpunt E-bike en auto

  • Geen boekingskosten
  • Geen creditcard nodig, je betaalt bij aankomst in het eerste hotel of vooraf
  • Prijs o.b.v. 2 personen. Toeslag 1-persoonskamer € 90.
  • Toeslag vrijdag en zaterdag € 25,00 per kamer per nacht
  • Optioneel bij te boeken: extra overnachting of een lunchpakket
  • Exclusief lokale heffingen/toeristenbelasting

Hoe ziet het 3-daags wandelarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Hotel Landgoed Ehzerwold
Kom tot rust in Hotel Landgoed Ehzerwold en verken de omgeving van Almen. Neem een kijkje bij Kunst en Sierglasblazerij Martorel of maak een wandeling naar het Staringkoepeltje. Geniet ’s avonds van een 3-gangen diner buffet. Lees meer >

Dag 2. Hotel Landgoed Ehzerwold - Landhotel De Hoofdige Boer
Na een uitgebreid ontbijt neemt de eerste wandelroute je mee door vier gebieden die onderdeel uitmaken van Nationaal Landschap De Graafschap. Wandel over Landgoed De Velhorst, langs authentieke boerderijen, langs heidevelden en door bossen richting het charmante dorpje Almen. Hier overnacht je in Landhotel De Hoofdige Boer en serveert de keukenbrigade in de avond een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Lees meer >

Dag 3. Landhotel De Hoofdige Boer - Hotel Landgoed Ehzerwold
Er staat weer een goed ontbijt voor je klaar. Vandaag wandel je via verschillende landschappen en langs imposante landhuizen naar Hanzestad Zutphen. Een historische stad met een bijzonder groot aantal middeleeuwse huizen, leuke boetieks en gezellige horeca. Hierna wandel je langs rivier de Berkel weer terug naar Hotel Landgoed Ehzerwold. Lees meer >

Praktische informatie
De wandelroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het wandelroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 24 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Bij beide hotels is het mogelijk om een lunchpakket bij te boeken. Vraag naar de opties tijdens je reserveringsaanvraag. In het winterseizoen kunnen sommige stukken van de wandelroute drassig zijn. Draag daarom goede wandelschoenen. 

Hulp nodig bij je reservering?

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Landhotel De Hoofdige Boer via 0575-431744 of via reserveringen@dehoofdigeboer.nl.

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement Nationaal Landschap De Graafschap

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Wil je graag een lunchpakket bij boeken of je verblijf verlengen met een nacht of meerdere nachten? Geef dit aan bij 'opmerkingen' en we informeren je over de mogelijkheden!

Landhotel De Hoofdige Boer neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de algemene voorwaarden van Hotel Landgoed Ehzerwold van toepassing.