Twee wandelaars over een grind pad

Compleet verzorgde

Hotelarrangementen

in de Achterhoek

Een paar nachtjes weg is al heerlijk, maar een hotelarrangement inclusief diner, borrelplankje, gebruik van de sauna of voucher voor de golfbaan is nóg fijner. Helemaal als zo’n arrangement ook nog lekker scherp geprijsd is! De Achterhoekse hotels hebben voor iedereen een perfect arrangement samengesteld, of je nu lekker sportief wilt zijn of juist voor de ultieme ontspanning gaat met wellness en massage. 

Tip! Van hotel naar hotel arrangementen

Met deze meerdaagse hotelarrangement fiets, wandel of hop je culinair van hotel naar hotel en ontdek je onderweg prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap. Je verblijft in verschillende Achterhoekse hotels, waar je geniet van luxe hotelfaciliteiten, culinaire gerechten en de bekende Achterhoekse gastvrijheid. Elke dag geven we je leuke routes, zien, doen & smul tips voor onderweg. Heerlijk samen even quality time en het enige dat je hoeft te doen, is te genieten! 

Filteren

Filter op:

Wissen

Heerlijke hotelarrangementen in de Achterhoek

De keuze in hotelarrangementen in de Achterhoek is heel groot. Zo is er altijd een arrangement te vinden dat perfect aansluit op jullie wensen! 

Fiets- en wandelarrangementen

In de Achterhoek liggen kilometers goed onderhouden fiets- en wandelpaden op je te wachten. Veel te veel voor één dag, dus boek een wandelweekend Achterhoek. Of kies voor een van de prachtige fietsarrangementen. Van actief bezig zijn in de buitenlucht krijg je flinke trek, gelukkig zijn de meeste arrangementen inclusief diner en ontbijt. Op deze pagina’s lees je meer over de diverse fietsarrangementen en wandelarrangementen in de Achterhoek. 

Culinaire hotelarrangementen

In de Achterhoek vind je een groot aantal goede en gezellige restaurants. De koks werken veelal met ingrediënten die lokaal verbouwd of geproduceerd zijn. Zo proef je altijd het beste van streek en seizoen. De meeste Achterhoekse hotels hebben een eigen restaurant waar je uitgebreid kunt dineren. Na een lange dag is het wel zo fijn als je de deur niet meer uit hoeft. Na afloop rol je zo je bed in! Geniet optimaal van de gastronomie van de Achterhoek en boek een culinair hotelarrangement.

Nog meer bijzondere arrangementen..

Maar de Achterhoek heeft nog veel meer bijzondere arrangementen voor je in petto. Wat dacht je van een sportief arrangement, een golfarrangement of een wellnessarrangement? Dat wordt een weekendje weg om nooit te vergeten!