Twee fietsers over de kade bij Doesburg

Meerdaagse

Fietsarrangementen

in de Achterhoek

Het is moeilijk kiezen uit alle prachtige fietsroutes in de Achterhoek. Om die reden hebben de Achterhoekse hotels heerlijke fietsarrangementen samengesteld. Zo hoef je niet te kiezen, maar kun je de Achterhoek meerdere dagen per fiets verkennen!

Fiets van hotel naar hotel: 3- en 4-daagse fietsarrangementen door de Achterhoek

Met deze 3- en 4-daagse fietsarrangementen fiets je van hotel naar hotel en ontdek je onderweg prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap. Elke avond verblijf je in een ander gastvrij Achterhoeks hotel, waar je geniet van culinaire gerechten en luxe hotelfaciliteiten. Heerlijk er samen even tussenuit en het enige dat je hoeft te doen, is te genieten!

Fiets van hotel naar hotel arrangementen >
Filteren

Filter op:

Wissen

Compleet verzorgde fietsarrangementen in de Achterhoek

Het zal je niet verbazen dat de hotels in de beste fietsregio van Nederland veel verschillende fietsarrangementen aanbieden. Je krijgt een mooie fietsroute mee of de receptie geeft je de beste tips om de omgeving per fiets te ontdekken. ’s Avonds schuif je aan voor een smakelijk diner. En na zo’n actieve dag in de buitenlucht slaap je als een roos in je heerlijke hotelbed. Zin in nog een dag fietsen? Na het royale ontbijtbuffet ben je daar helemaal klaar voor. Je kunt kiezen uit tweedaagse, driedaagse of zelfs vierdaagse fietsarrangementen. Natuurlijk kun je fietsen ook combineren met andere activiteiten: de Achterhoek heeft genoeg te ontdekken!

Fietsen door een afwisselend landschap 

Fietsen langs kastelen, langs molens, door bosrijk gebied of langs water - in de Achterhoek kijk je je ogen uit! Vrijwel nergens is de afwisseling zo groot als hier. De Achterhoek staat bovendien bekend om de goed onderhouden fietspaden en routestructuur. Het lijkt wel alsof je als fietser altijd voorrang krijgt! 

Huur een fiets

Neem je je eigen fiets mee, dan kun je die bij veel hotels veilig stallen in de fietsenstalling. Ook mag je hier je elektrische fiets opladen. Maar ook als je geen fietsendrager hebt of met het openbaar vervoer komt, kun je profiteren van zo’n heerlijk fietsarrangement. Veel hotels bieden je de mogelijkheid om een fiets te huren of te lenen.