Wandelarrangementen in de Achterhoek

Meerdaagse

Wandelarrangementen

in de Achterhoek

Het is zonde om als wandelfan maar één dag naar de Achterhoek te komen. Boek een wandelarrangement bij een van de gastvrije hotels en ontdek zelf waarom wandelaars zo lyrisch zijn over de Achterhoek. Nergens anders in Nederland vind je zo’n afwisselend landschap als hier. In korte tijd kom je door bossen, langs weilanden, langs rivieren, over boerenerven en door dorpen. Wandelen in de Achterhoek, dat verveelt nooit!

Wandel van hotel naar hotel: 4-daags wandelarrangement door de Achterhoek

Dit nieuwe 4-daags wandelarrangement waarbij je van hotel naar hotel loopt is de uitgelezen kans om de Achterhoek te ontdekken. Wandel langs water, door bos en charmante stadjes – je wordt bocht na bocht verrast! Na een actieve dag wandelen kom je aan in het hotel waar je overnacht en ’s avonds geniet van een heerlijk 3-gangen menu. Meer informatie >

Filteren

Filter op:

Wissen

De fijnste wandelarrangementen

Boek een wandelarrangement met overnachting en ontdek de Achterhoek op je eigen tempo. De hotels hebben aantrekkelijke tweedaagse en driedaagse arrangementen voor je samengesteld. Perfect voor een heerlijk wandelweekend! Natuurlijk krijg je gratis wandelroutes mee en geeft de receptie je graag tips over de omgeving. 

Wandelparadijs

De Achterhoek is een echt wandelparadijs. Er ligt een wandelnetwerk van maar liefst 3.000 kilometer op je te wachten. En dat zijn ook nog eens hele afwisselende kilometers! Wandel over slingerende weggetjes en sla af naar een eeuwenoud kerkenpad tussen de weilanden door. Vervolg je weg door het bos en maak een tussenstop in een charmant stadje om even uit te rusten en te genieten van iets lekkers. Na zo'n actieve dag in de Achterhoek is het wel zo fijn als je de deur niet meer uit hoeft. Geniet 's avonds van een culinair diner en maak gebruik van de heerlijke hotelfaciliteiten. Wat een (wandel)geluk!

Stippel je eigen wandelroute uit

Dankzij het handige wandelroutenetwerk kun je tijdens je weekendje weg ook heel eenvoudig je eigen route door de Achterhoek uitstippelen. Je begint je wandeling bij een van de ongeveer 150 startpunten, te herkennen aan de infopanelen met kaart. Vanaf hier kun je een wandelroute naar keuze volgen. Onderweg kom je rode bordjes tegen, dit zijn keuzepunten waar je kunt overstappen op een andere wandelroute. Zo bepaal je zelf hoe lang je wandeling wordt.