Achterhoekse

Hotels

in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar het perfecte hotel voor een romantische overnachting met je partner? Of mogen de kinderen mee en zoek je een gezellig familiehotel? Kan het niet luxe genoeg en slaap je het liefst in een hotel met zwembad en andere wellnessfaciliteiten? Of past een klein hotel beter bij je? Wat voor soort hotel je ook zoekt, in de Achterhoek is het zeker te vinden. Gelegen op een prachtige plek in het groen, of juist midden in een bruisende stad. Op deze pagina krijg je alvast een goede indruk van de leukste Achterhoekse hotels. Je bent van harte welkom! 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Aanbod hotels in de Achterhoek

Hotels van klein tot groot en van luxe tot budget: in de Achterhoek vind je altijd een hotel dat helemaal aansluit op jouw wensen. 

Luxe wellness hotels

Ben je toe aan ultieme ontspanning en verwennerij? Boek dan een wellness hotel in de Achterhoek. Kom volledig tot rust en laat je heerlijk in de watten leggen. Je hebt de keuze uit verschillende aantrekkelijke hotelarrangementen waarbij je gebruik kunt maken van wellnessfaciliteiten die je helemaal zen maken. Trakteer jezelf op een massage of kom tot rust in de sauna. 

Gezellige familiehotels 

In de Achterhoekse hotels zijn ook de kinderen van harte welkom. Veel hotels bieden de mogelijkheid om een suite of kamer te boeken waar je met het hele gezin kunt slapen. En wat een feest: ‘s ochtends mag je bij het ontbijt helemaal zelf kiezen waar je zin in hebt! Houden de kinderen van zwemmen? Boek dan een hotel in de Achterhoek mét zwembad. 

Heerlijke hotelarrangementen in de Achterhoek

De Achterhoekse hotels hebben een groot aantal aantrekkelijke arrangementen voor je samengesteld. Voor de echte Bourgondiërs zijn er culinaire arrangementen waar je een hotelarrangement inclusief diner kunt boeken. Hou je van fietsen of wandelen, dan boek je een fiets- of wandelarrangement. Zo heb je alle tijd om de Achterhoek op je eigen tempo te ontdekken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle hotelarrangementen in de Achterhoek.