Culinaire arrangementen

in de Achterhoek

Geniet van een culinair weekend

Wat is er nou fijner dan vanuit je hotelkamer naar beneden te lopen, aan te schuiven in het restaurant van je hotel en te genieten van een uitgebreid drie-, vier- of meergangendiner? Na afloop rol je zo je bed in en val je als een blok in slaap. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en gaat de culinaire verwennerij nog even door. Loopt het water je al in de mond? Trakteer jezelf dan op een van de aantrekkelijke culinaire hotelarrangementen in de Achterhoek of geef iemand een culinair weekendje weg cadeau!

Filteren

Filter op:

Wissen

Culinair hotelarrangement in de Achterhoek

Genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft, zonder dat je hoeft na te denken over wat en waar je ’s avonds zult eten. Want er is al een tafel voor je gereserveerd in je eigen hotel. Boek een culinair arrangement met overnachting en profiteer van deze pure verwennerij! Of je nu twee dagen, drie dagen of nog langer wilt komen genieten van de Achterhoekse gastronomie, er is altijd een hotelarrangement dat bij je wensen past.

Proef het beste van streek en seizoen

In de Achterhoek proef je nog hoeveel lekkerder een gerecht is als het liefde, tijd en aandacht krijgt. Veel koks werken met lokale producten van het seizoen. In het voorjaar geniet je van Achterhoekse asperges, in het najaar staat er wild uit eigen regio op de kaart. Natuurlijk drink je er een lokale wijn of lokaal gebrouwen biertje bij. Tijdens een gastronomisch weekend in de Achterhoek proef je het allerbeste wat de regio te bieden heeft! 

Ontdek nog meer

Zo’n culinair weekendje weg kun je verder natuurlijk helemaal invullen zoals je wilt. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling door de historische Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Ga op ontdekkingstocht in een museum of kasteel. Zoek het water op of stap op de fiets. Na een actieve dag in de buitenlucht heb je ’s avonds nog meer zin in een uitgebreid diner!