Wakker worden in de Achterhoek, wat een geluk!

Of je nu houdt van een rustgevende boswandeling, rondsnuffelen in knusse boetiekjes of eeuwenoude kastelen: de Achterhoek is een uitgelezen plek om te genieten. Vervolg jouw favoriete uitje met een heerlijke overnachting in een van de uitnodigende hotels. Bij Hotels in de Achterhoek boek je gemakkelijk dat vermakelijke nachtje, weekendje of weekje weg! Laat je in de watten leggen en ervaar echte Achterhoekse gastvrijheid.

Boek je hotel gemakkelijk en snel

Slapen onder knisperende lakens en 's ochtends aanschuiven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Ben je daar echt even aan toe? Kom slapen in een Achterhoeks hotel! Als je een van de bijzonderende arrangementen boekt, wordt je verblijf helemaal onvergetelijk! De hotels hebben voor iedereen een passen arrangement samengesteld, of je nu van wandelen houdt, interesse hebt in cultuur of juist culinair wilt genieten. Gaat je voorkeur uit naar een hotel midden in de natuur of midden in de stad? Je hebt de keuze uit verschillende statige panden op prachtige locaties. Ontbijt op bed? Sauna op de kamer? Binnenzwembad of fitnesszaal in het hotel? Zeg het maar, je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt!  


De Achterhoek... het geluk van Nederland!

Gezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes, de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Gezellige restaurants waar de lekkerste streekproducten op het menu staan. Dit klinkt toch als het ultieme geluk? En het mooie is: je hoeft er niet helemaal voor naar Zuid-Europa af te reizen. Want hoe verrassend misschien ook, je vindt het allemaal in de Achterhoek! Van leuke attracties en evenementen tot stoere activiteiten in de buitenlucht en interessante musea. Zelf een beetje van dat geluk ervaren? Kom dan voor een weekend of langere vakantie naar de Achterhoek.

Hotels

  • Hotels in de Achterhoek