Logement Erve Kots

Eimersweg 4, 7137 HG Lievelde | Tel: +31 544 371 691 | Toon op kaart

Achterhoekse gastvrijheid verpakt in een gastvrije, sfeervolle ambiance. Dat is Erve Kots. In onze oud-Saksische herberg kunt u genieten van een lekkere kop koffie met traditionele pillewegge, een overheerlijke pannenkoek of een gerecht van onze uitgebreide menukaart. Erve Kots is ook de plek voor een onvergetelijk feest.

In het openluchtmuseum Erve Kots ziet u hoe de Achterhoekse boer vroeger woonde en werkte. In een decor van historische boerderijen, een rosoliemolen, een houtzagerij en een grote collectie oude gebruiksvoorwerpen ziet en voelt u vervlogen tijden opnieuw tot leven komen.

Ga mee terug in de tijd.

Bent u liefhebber van een goed glas bier of geïnteresseerd in het ambachtelijke brouwproces? Bezoek dan ons Brouwhoes, waar we op traditionele wijze bier en pils brouwen. Bewonder onze ketels, zie hoe het bier gist en sluit af met een glasBokse Bier. Of Frederik Hendrik, een speciaal pilsener dat vernoemd is naar de prins die op de plek van Erve Kots zijn hoofdkwartier had tijdens de belegering van Grol in 1627.

Nog meer genieten van de seizoenen? In ons Brouwhoes presenteren we elk jaargetijde een overheerlijk seizoensbier. Proost!

Website E-mail Telefoon