Stadshotel Doesburg

Contre Escarpe 32, 6981 BW Doesburg | Tel: 0313-745888 | Toon op kaart

Wakker worden in een Hanzestad met een rijke historie voor de deur? Bij Stadshotel Doesburg kunt u sfeervol overnachten in één van de comfortabele kamers. Dit heerlijke hotel ligt aan de rand van de historische stadskern, direct aan de IJssel.

In  Doesburg en de nabije omgeving is veel te beleven. De stad heeft goed bewaarde historie en telt maar liefst 150 monumenten.  Als u door het oude centrum wandelt, ziet u rijk versierde gevels, monumentale panden en middeleeuwse straatjes. De mix met moderne architectuur, knusse boetiekjes, bijzondere musea en gezellige terrassen zorgt voor een aangenaam verblijf. Daarnaast is  Stadshotel Doesburg een ideaal vertrekpunt voor een wandel- of fietstocht in de Achterhoek en Veluwe. Met de auto rijdt u in 20 minuten naar Doetinchem, Zutphen of Arnhem en in 10 minuten naar de Posbank.

Stadshotel Doesburg beschikt over sfeervol restaurant met een panoramisch uitzicht op de rivier de IJssel. U kunt hier lekkere koffie drinken, lunchen, borrelen of genieten van een heerlijk diner. Hier wordt uitsluitend gekookt met dagverse (seizoens)producten.

Naast lekker eten en drinken en aangenaam overnachten staat gastvrijheid voorop. Wij stellen alles in het werk om onze gasten een ontspannen en aangenaam verblijf te bezorgen in ons restaurant en ons hotel.

U bent van harte welkom!

Website E-mail Telefoon