Hotel Restaurant De Ploeg

Kerkplein 17, 7051 CZ Varsseveld | Tel: +31 (0)315 - 24 28 41 | Toon op kaart

Hotel Restaurant De Ploeg is gelegen in het mooie centrum van Varsseveld. Het hotel is kleinschalig en persoonlijk, een perfecte uitvalbasis om de Achterhoek te ontdekken. In het sfeervolle restaurant geniet je van een heerlijk diner.

Comfortabel slapen & royaal douchen

Het hotel beschikt over 9 comfortabele tweepersoonskamers. De hotelkamers zijn recentelijk geüpdatet en voorzien van alle gemakken, inclusief een eigen royale badkamer mét vloerverwarming. De trap opsjouwen met koffers hoeft niet, want er is een personenlift.

Je zult heerlijk slapen op één van onze boxspringbedden (tweepersoons– of twee single bedden). En natuurlijk bieden wij gratis WiFi, net als digitale televisie. Met een smakelijk ontbijt begin je de volgende dag extra goed.

Aangenaam eten & drinken in Restaurant De Ploeg

Wie van lekker eten houdt, haalt zijn hart bij ons op. Ook voor een aangename (zakelijke) lunch of een kopje koffie met iets lekkers ben je van harte welkom.
Nodigt de zon uit om buiten te zitten? Neem plaats op ons terras. Zelfs bij iets minder weer kan dat dankzij terrasverwarming. Ongeacht het weer kun je in onze prachtige verwarmde serre altijd het buitengevoel ervaren.

Website E-mail Telefoon