Hampshire 's Gravenhof

's-Gravenhof 6, 7201 DN Zutphen | Tel: +31575596868 | Toon op kaart

Hampshire Hotel –’s Gravenhof Zutphen is een historisch hotel in het centrum van Zutphen. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur uit de zeventiende eeuw, schilderijen uit de zeventiende en achttiende eeuw en hedendaagse kunst.

Vanuit het hotel loop je door de kronkelende straten en steegjes langs bezienswaardigheden van Zutphen, als de Sint Walburgiskerk, de Berkelpoort en de vele hofjes. Met 59 kamers, waarvan vier luxe suites heb je een ruime keuze in kamers. De prijzen van de kamers variëren per dag en per kamertype.

Het Hampshire Hotel - 's Gravenhof in het centrum van Zutphen is gevestigd op een toplocatie. Alleen al in het hotel zelf komt de historie je tegemoet. Vanuit het hotel loop je langs de bezienswaardigheden van Zutphen. 

Het hotel beschikt over een restaurant in de zijvleugel: Brasserie 6.
Vanuit het Hampshire Hotel - 's Gravenhof zijn prachtige fietstochten te maken. Hoogtepunten zijn De Graafschap in het noordwesten van de Achterhoek, de bosgebieden met landgoederen en kastelen, en het rondje Achterhoek. Ook is het hotel een ideaal startpunt voor wandelingen door de historische binnenstad, langs koopmans- en pakhuizen uit de Hanzetijd en schilderachtige hofjes.

Website E-mail Telefoon