Fiets van hotel naar hotel

Meerdaagse fietsarrangementen in de Achterhoek

Ontdek de Achterhoek met deze compleet verzorgde fietsarrangementen

Fietsen doe je in de Achterhoek! Laat je verrassen door de mooie aangezichten die onze regio je te bieden heeft. Fiets door bossen, langs kastelen en historische steden. Vrijwel nergens is de afwisseling in landschap zo groot als hier. Niet voor niets heeft de fietsersbond onze streek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland. Met deze 3- of 4 daagse fietsarrangementen fiets je van hotel naar hotel dwars door het Achterhoekse coulisselandschap. Aan het eind van de dag kom je aan in het hotel waar je gebruikt kunt maken van luxe hotelfaciliteiten en geniet je in de avond van een uitgebreid diner. Na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en begin je aan nog zo’n fijne dag fietsen door de Achterhoek!  

Praktische informatie 
Wij zorgen ervoor dat je bagage iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht. De fietsroutes zijn gebaseerd op het fietsnetwerk, ze zijn dus makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Wil je een (elektrische) fiets huren? Ook dit is mogelijk!

Filteren

Filter op:

Wissen

Bekijk het complete aanbod fietsarrangementen in de Achterhoek

Wil je liever niet elke dag fietsen maar heb je wel interesse in een compleet verzorgd fietsarrangement? Bekijk dan eens ons aanbod culinaire van hotel naar hotel arrangementen. Hetzelfde concept, je verblijft in diverse hotels waar je geniet van uitgebreide diners, maar je hopt met eigen vervoer van hotel naar hotel en wij geven jullie leuke fiets- en wandelroutes, zien, doen & smultips voor onderweg. Verblijf je liever bij één hotel en wil je vanaf deze locatie fietstochten ondernemen? Bekijk dan eens ons complete aanbod fietsarrangementen bij de Achterhoekse hotels.