Hotel Restaurant Bakker Vorden

Dorpsstraat 24, 7251 BB Vorden | Tel: +31 575 551 312 | Toon op kaart

Bakker in Vorden

Sinds 1945 staat Hotel Bakker in Vorden symbool voor authentieke Achterhoekse gastvrijheid. Laat u verrassen door onze keukenbrigade in onze klassieke Eetzaal. Geniet in het café van een kopje koffie of een glaasje na de Achtkastelentocht per fiets of een etappe van het Pieterpad of Trekvogelpad. Dineer in de sfeervolle Jachtkamer of Huiskamer met uw familie, bedrijf of vriendengroep. Proost op het leven in één van onze feestzalen. En geniet van uw nachtrust in ons gemoedelijke familiehotel.

Culinaire tradities

Van de asperges in de lente tot winterse wildspecialiteiten van onze eigen jachtvelden, in ons restaurant serveren we seizoen klassiekers met de mooiste lokale ingrediënten. De gewaardeerde traditie Bakkers klassieke kippetje’ staat al drie generaties lang als vastwaarde op de kaart. Daarnaast voeren we een afwisselende lunch- en dinerkaart. Uiteraard met heerlijke en bijpassende wijnen.

Heerlijk ontspannen slapen

In Hotel Bakker kunt u na een heerlijk diner, feest of dagje Achterhoek heerlijk ontspannen slapen tot de zon weer opkomt. Het hotel beschikt over 12 tuinkamers, 16 Deluxe kamers en 2 ruime familiekamers. Alle kamers zijn sfeervol ingericht in de warme  klassieke stijl die u overal bij Bakker terug kunt vinden in de verschillende ruimtes.

Website E-mail Telefoon