Wandel van hotel naar hotel

Meerdaagse wandelarrangementen in de Achterhoek

Beleef de Achterhoek met deze compleet verzorgde wandelarrangementen

In de Achterhoek is het heerlijk wandelen! Het afwisselende landschap verveelt nooit. Wandel door bijzondere natuurgebieden, langs water, langs kastelen en door historische stadjes en pittoreske dorpjes. Je geniet van de rust en ruimte om je heen. Met deze 3- of 4 daagse wandelarrangementen wandel je van hotel naar hotel en ontdek je onderweg de mooiste plekjes. In de avond kom je aan bij een Achterhoeks hotel waar je geniet van luxe hotelfaciliteiten en een heerlijk diner. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en ga je weer op pad door de Achterhoek.

Praktische informatie
Wij zorgen ervoor dat je bagage iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht. De wandelroutes zijn gebaseerd op het wandelnetwerk, ze zijn dus makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen.

Filteren

Filter op:

Wissen

Bekijk het complete aanbod wandelarrangementen in de Achterhoek

Wandel je liever niet elke dag maar heb je wel interesse in een compleet verzorgd wandelarrangement? Bekijk dan eens ons aanbod culinaire van hotel naar hotel arrangementen. Hetzelfde concept, je verblijft in diverse hotels waar je geniet van uitgebreide diners, maar je hopt met eigen vervoer van hotel naar hotel en wij geven jullie leuke fiets- en wandelroutes, zien, doen & smultips voor onderweg. Verblijf je liever bij één hotel en wil je vanaf deze locatie gaan wandelen? Bekijk dan eens ons complete aanbod wandelarrangementen bij de Achterhoekse hotels.