Hotel de Kastanjefabriek

Haaksbergseweg 16, 7151 AS Eibergen | Tel: +31 545 700 222 | Toon op kaart

Ontspan en geniet in Hotel de Kastanjefabriek waar de echte Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid nog terug te vinden is. Het oudste fabriekspand van Oost Nederland waarin De Kastanjefabriek is gevestigd, is gebouwd in 1832 en heeft verschillende bestemmingen gehad waaronder een weverij, leerlooierij en een machinefabriek. De houten gebinten en betonnen palen zorgen voor een sfeervolle omgeving. De originele elementen zijn gecombineerd met industriële details. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten om onze gasten een aangenaam verblijf te kunnen bieden. 

Met 28 hotelkamers bieden wij voor ieder wat wils. Van standaard en comfort kamers tot luxe suites met een sauna of jacuzzi. Elke ochtend staan er heerlijke verse broodjes en vleeswaren van de lokale bakker en slager, een kopje koffie en andere lekkernijen voor u klaar. Geniet ook van ons sfeervolle restaurant en bar waar de charme van eenvoud samenkomt met de warme sfeer en historie van de Kastanjefabriek.

Ons doel is om zowel de gast die ontspanning zoekt als ook voor de zakelijke gast een comfortabele, warme sfeer te creëren en om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Website E-mail Telefoon