De Gravin van Vorden

Stationsweg 24, 7251 EM Vorden | Tel: + 31 85 3039766 | Toon op kaart

Een groen, gastvrij en gemoedelijk pareltje midden in de Achterhoek, gelegen aan het Pieterpad. 

Gelegen aan het Pieterpad bevindt De Gravin zich in een groene omgeving. Zowel qua inrichting als de landelijke omgeving en de duurzame bedrijfsvoering zijn in het teken van groen. Als Gravin zijn zij gastvrij. De Gravin maakt het graag iedereen naar de zin met en persoonlijke en informele service. Gemoedelijk is de term die hoort bij de Achterhoek, de omgeving waarin het hotel zich bevindt. Het staat voor een aangename, warme sfeer die wij als kleinschalig familiebedrijf uit willen stralen. 

Grand-Café
Het Grand-Café van De Gravin ademt een geheel eigen sfeer. Speels, modern, tikkeltje retro en vooral op alle fronten groen. Hier kunnen onze gasten genieten van eten en drinken van goede kwaliteit. We beseffen dat we in de huidige tijd verantwoordelijk zijn voor meer dan alleen een lekker bord eten. Onze producten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten die we dichtbij kunnen verkrijgen en zijn veelal ook seizoensgebonden. De Achterhoekse keuken weet ons daarbij zeker te inspireren.

Hotelkamers
De sfeervolle hotelkamers van De Gravin van Vorden zijn gelegen in een groene omgeving op het prachtige platteland van Vorden. Een verblijf in ons hotel biedt de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Website E-mail Telefoon