Dag 3: Stadshotel Doesburg - Herberg De Gouden Leeuw

Na een goede nachtrust en te hebben genoten van een uitgebreid ontbijtbuffet is het tijd om verder de Achterhoek te ontdekken. Deze dag fiets je vanuit Doesburg naar Herberg De Gouden Leeuw in Bronkhorst. Voordat je aan de fietstocht begint is een wandeling door Doesburg zeker de moeite waard! In Doesburg is genoeg te beleven en een bezoek aan het Lalique museum is het meer dan waard om nog een kijkje bij te nemen.

Stap vervolgens op de fiets, de route voert je langs weilanden en water. Bij Het Zwarte Schaar steek je het water over richting Dieren. Vervolg je route door het prachtige bosgebied aan de Veluwezoom, langs kronkelende beekjes en spot fluitende vogels.

Eenmaal aangekomen in Bronkhorst proef je de sfeer van lang vervlogen tijden! In het hart van Bronkhorst vind je Herberg De Gouden Leeuw. Recht tegenover het hotel vind je de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Herberg de Gouden Leeuw is van oorsprong een oude stadsboerderij uit drie afzonderlijke gebouwen: de burgermeesterwoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650 en de rosmolen uit 1750. Deze drie monumentale panden zijn geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierdoor geeft de herberg een warm, sfeervol en modern onderkomen. In de avond kun je opnieuw genieten van een 3-gangen diner in het sfeervolle restaurant. Bij mooi weer is er ook mogelijkheid om op een van de terrassen te dineren. Daarna zul je de nacht doorbrengen in een standaardkamer met bedstee (upgrade mogelijk).

Afstand route: 43 km

Terug naar arrangement << Ga terug naar dag 2 Ga naar dag 4 >>