Dag 1: Aankomst BonAparte

De eerste dag dineer en overnacht je in Boektiek Hotel BonAparte in Barchem. Het unieke pand, de prachtige locatie en de gastvrijheid zullen jouw verblijf bijzonder maken. Het hotel is gelegen in een bosrijke omgeving aan de voet van de Lochemse berg maar ook op enkele minuten afstand van de gezellige stad Lochem. Het hele hotel ademt een huiselijke en toegankelijk sfeer. Ook kun je gebruik maken van de wellness met een heerlijk verwenzwembad (30 graden), sauna en solarium. In de avond serveert de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Ronald Gebbinck heerlijke culinaire gerechten.

Zien & doen tips in de omgeving

Lochem 

Vroeger een belangrijke vestingstad en heeft stadsrechten sinds 1233. Met een gezellig marktplein, een leuk aanbod winkels en een historisch centrum een bezoek zeker waard.  

  • Wandelroute: De Lochemse Bergroute – 8,5 km: door het glooiende landschap tussen Lochem en Barchem met prachtige vergezichten.
  • Fietsroute: Rondje Berkel – 45,4 km: de rivier de Berkel vormt het middelpunt van deze route. De route voert je o.a. door Lochem, langs de historische Staringkoepel aan de Berkel, de oude watermolen in Borculo en langs boerderijmuseum de Lebbenbrugge.
  • Mountainbiken: MTB route Lochem - 21 km: een uitdagende route met een flink aantal hoogtemeters en mooie single tracks. Door velen bestempeld als een topper onder de MTB routes in Nederland. 

Neem ook eens een kijkje op Achterhoek.nl voor nog meer zien, doen & smul tips in de Achterhoek. Er is zoveel te beleven!

Praktische informatie

Hotel BonAparte verhuurt diverse (elektrische)fietsen. Ook is het mogelijk om in de nabije omgeving een MTB te huren. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Terug naar arrangement Bekijk dag 2 >>