Fietsen

was nog nooit zo mooi!

Fietsen in de Achterhoek

De Achterhoek is door de fietsersbond uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Niet verwonderlijk, want vrijwel nergens is de afwisseling in landschap zo groot als hier. Fietsen in de Achterhoek is genieten van historie, natuur, prachtige fietspaden en fietsroutes. Ook is de Achterhoek bij uitstek het gebied voor een ritje mountainbiking (ATB) of voor een mooie ronde wielrennen.

Veel gebruikt is het netwerk van fietsknooppunten dat je overal in de streek kunt oppakken. Bij ieder knooppunt staat ter plekke een kaart van het gebied waar je op dat moment bent zodat je snel en makkelijk het vervolg van je fietsroute kunt uitstippelen. Fietsen was nog nooit zo mooi als in de prachtige Achterhoek!

Route App

Download nu gratis de Achterhoek Routes app in de app store. Met de app heb je overzichtelijk alle routes in de Achterhoek op één locatie. Je kunt eenvoudig op zoek naar routes die aan al jouw wensen voldoen aan de hand van filters en de zoekfunctie. Ook kun je met één klik kijken welke routes bij jou in de buurt liggen. Door op een route te klikken zie je direct alle informatie over de route zoals afstand, duur, plaatsen waar de route door heen komt en leuke tips voor onderweg. Ook kun je de route opslaan als favoriet en downloaden voor offline gebruik.

Ontdek de mooiste fietsroutes in de Achterhoek
Alle routes in de Achterhoek op één overzichtelijke plek