Wandelen

Wandelschoenen aan en genieten maar!

Wandelen in de Achterhoek

Vind het geluk in het maken van een heerlijke wandeltocht door de mooie Achterhoek. Over boeren erven, door pittoreske dorpen, langs statige herenhuizen en kastelen, klimmend over glooiende heuvels met mooie vergezichten; je zult versteld staan van het steeds maar variërende decor.

De veelzijdigheid maakt de Achterhoek aantrekkelijk voor elk type wandelaar. De Achterhoek is gemakkelijk via een wandelkeuzesysteem van ruim 3.000 kilometer en met 150 startlocaties te bewandelen. Door het keuzepuntensysteem kun je de door jou gekozen routes gemakkelijk naar eigen keuze verder uitbreiden. Wandelschoenen aan en genieten maar!

Route App

Download nu gratis de Achterhoek Routes app in de app store. Met de app heb je overzichtelijk alle routes in de Achterhoek op één locatie. Je kunt eenvoudig op zoek naar routes die aan al jouw wensen voldoen aan de hand van filters en de zoekfunctie. Ook kun je met één klik kijken welke routes bij jou in de buurt liggen. Door op een route te klikken zie je direct alle informatie over de route zoals afstand, duur, plaatsen waar de route door heen komt en leuke tips voor onderweg. Ook kun je de route opslaan als favoriet en downloaden voor offline gebruik.

Ontdek de mooiste wandelroutes door de Achterhoek
Alle routes in de Achterhoek op één overzichtelijke plek