Dag 1: Aankomst Oldschool Hotel

Op de eerste dag arriveer je bij Oldschool Hotel in Winterswijk. Hier is nablijven geen straf! Het hotel is, samen met 30 woonappartementen, gesitueerd in een oude middelbare school midden in Winterswijk. Ga terug in de schoolbanken en haal je kennis op tijdens je overnachting in één van de leslokalen, oftewel kamers; Chemistry, Geography, History, Math en Science.

In Winterswijk is er genoeg je zien en doen. Zo vind je in het gezellige centrum een uitgebreid winkelaanbod en leuke terrassen. Kunstliefhebbers bezoeken Villa Mondriaan, het woonhuis van Piet Mondriaan, of een van de Winterswijkse musea, galerieën of beeldentuinen.

‘s Avonds dineer je in restaurant LEV. by Mike (op 2,1 km afstand van Oldschool Hotel). Dit eigentijds restaurant is gelegen op een unieke locatie aan het water. Je geniet hier van ‘Chef's menu' van 4 gangen, met iedere gang 2 gerechten. *

* Op maandag en dinsdag is dineren bij LEV. By Mike niet mogelijk. Dit wordt in mindering gebracht op de arrangementsprijs. Op loopafstand zijn er voldoende alternatieven om te dineren bijvoorbeeld restaurant de Zwaan.

Terug naar arrangement Bekijk dag 2 >>