Natuurschoon, historie & verborgen paden

3-daags Fietsarrangement

Fiets door Nationaal Landschap Winterswijk, door stadjes, langs historie en over kerkenpaden

Tijdens dit 3-daagse fietsarrangement fiets je van hotel naar hotel dwars door het Achterhoekse landschap. Je fietst voor een groot deel door Nationaal Landschap Winterswijk waar je geniet van het typische coulisselandschap en natuurreservaten met zeldzame dieren en planten. Fiets verder over karakteristieke kerkenpaden, langs kastelen en door een eeuwenoude vestingstadje – je kijkt je ogen uit!

Slapen op bijzondere locaties

Je overnacht in twee hotels, allebei gesitueerd in een monumentaal pand. Bij Oldschool Hotel in Winterswijk waan je je even terug in de schoolbanken en bij Villa Wanrooy  in Doetinchem begeef je je in een eigentijds boetiekhotel. Iedere avond schuif je aan voor een verrassend diner en in de ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar. Kortom een compleet verzorgd fietsarrangement waarbij je alleen maar hoeft te genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Vanaf

€ 240,84

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2 x overnachten in een Achterhoeks hotel

2 x uitgebreid ontbijt

1 x diner - Aperitief, borrelplank en een avondmaal bij Eetwinkel van Mien (begane grond Boetiekhotel Villa Wanrooy)

1 x diner - Chef's menu van 4-gangen, met iedere gang 2 gerechten - bij LEV. by Mike (op 2,1 km van Oldschool Hotel)

2 x fietsroutes

Het vervoer van je bagage regelen wij

Gratis WiFi

Gratis parkeren

  • Prijs o.b.v. 2 personen. Wil je het arrangement voor 1 persoon boeken? Vraag naar de mogelijkheden.
  • Geen boekingskosten
  • Exclusief lokale heffingen/toeristenbelasting.
  • Ter garantie vragen wij uw creditcard of mailen wij een betaalverzoek.
  • De annuleringsvoorwaarden van Villa Wanrooy zijn van toepassing
  • Aankomst op maandag is niet mogelijk.

Hoe ziet het 3-daags fietsarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Oldschool Hotel
Bij Oldschool Hotel in Winterswijk is nablijven geen straf. Het hotel begeeft zich in een verbouwde middelbare school waar je overnacht in leslokalen van alle gemakken voorzien. Vanuit het hotel loop je zo het gezellige centrum binnen met een uitgebreid winkelaanbod. Kunstliefhebbers bezoeken Villa Mondriaan, het woonhuis van Piet Mondriaan. ‘s Avonds dineer je in restaurant LEV. by Mike gelegen op een unieke locatie aan het water. Lees meer >

Dag 2. Oldschool Hotel - Boetiekhotel Villa Wanrooy
Begin de dag met een heerlijk ontbijt in de ontbijtkamer. Je fietst vandaag via een groene omgeving, langs veengebieden, over karakteristieke kerkenpaden en langs de imposante Sint-Werenfriduskerk naar Doetinchem. Je overnacht in Boetiekhotel Villa Wanrooy, een monumentale stadsvilla, gelegen midden in het centrum. ’s Avonds geniet je van een aperitief, borrelplank en een avondmaal bij Eetwinkel Van Mien. Lees meer >

Dag 3. Boetiekhotel Villa Wanrooy - Oldschool Hotel
In Mien’s Eetkamer staat er een uitgebreid ontbijt met ambachtelijke en lokale producten voor je klaar. Vandaag fiets je via Kasteel Slangenburg, prachtige natuurgebieden, langs oude boerderijen en door een eeuwenoud vestingstadje weer terug naar Oldschool Hotel in Winterswijk. Lees meer > 

Praktische informatie
De fietsroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 51 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 16:00 voor je klaar. Wil je een (elektrische) fiets huren? Ook dit is mogelijk! Vermeld dit bij je reserveringsaanvraag. Liever niet terugfietsen vanaf Doetinchem? Vanaf station Doetinchem is er een directe treinverbinding met station Winterswijk. 

Op maandag en dinsdag is dineren bij LEV. By Mike niet mogelijk. Dit wordt in mindering gebracht op de arrangementsprijs. Op loopafstand zijn er voldoende alternatieven om te dineren bijvoorbeeld restaurant de Zwaan.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact op met Boetiekhotel Villa Wanrooy.

Reserveringsaanvraag

Fietsarrangement natuurschoon, historie & verborgen paden

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Wil je een (elektrische) fiets huren? Ook dit is mogelijk! Vermeld dit bij 'opmerkingen'. 
Boetiekhotel Villa Wanrooy neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Boetiekhotel Villa Wanrooy van toepassing.

Marleen van Bijzonder Plekje over dit arrangement:

 

"Echt meer dan fijn: de combinatie van actief zijn, natuur, bijzondere hotels, culinair genieten... Op naar de Achterhoek!"

 

Lees blog >