Zutphen en kastelen

4-daags Fietsarrangement

Ontdek de Achterhoek op de fiets met dit hotelarrangement

Met dit 4-daagse hotelarrangement ontdek je al het fietsend de mooiste plekjes in het Achterhoekse landschap. Je fietst vanuit Ruurlo naar Hanzestad Zutphen en weer terug. Onderweg kom je van alles tegen: indrukwekkende kastelen, prachtige natuur, historische steden en gezellige dorpjes. Je overnacht in twee Hampshire hotels; Avenarius en ’s Gravenhof. Bij aankomst in de hotels  staat er een heerlijk diner voor je klaar, evenals ’s ochtends een uitgebreid ontbijt. 

Kortom: een compleet verzorgd arrangement waarbij genieten voorop staat. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Vanaf

€ 292,50

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

3 x overnachten in een Achterhoeks hotel

3 x uitgebreid ontbijt

3 x culinair diner

2 fietsroutes

Het vervoer van je bagage regelen wij

Gratis WiFi

Welkomstdrankje

  • Exclusief verblijfsbelasting: Hampshire Hotel Avenarius €3,45 per persoon per nacht en Hampshire Hotel ’s Gravenhof €4,25 per persoon per nacht. 
  • Gratis parkeren in Ruurlo. Parkeren in Zutphen kost €17,50 per dag (op zondag vrij parkeren)
  • Eenpersoontoeslag: € 25,00 per kamer per nacht
  • 1 koffer/tas per persoon van maximaal 10 kg is inbegrepen. Voor elke extra tas/koffer wordt €5,00 toeslag berekend

Hoe ziet het 4-daags fietsarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Hampshire Hotel Avenarius
Kom heerlijk tot rust in Hampshire Hotel Avenarius en verken eventueel het dorpje Ruurlo. Op loopafstand ligt Museum MORE Kasteel Ruurlo. Een van de meest indrukwekkende kastelen van Gelderland met de grootste Carel Willink-collectie ter wereld. Lees meer >

Dag 2. Hampshire Hotel Avenarius – Hampshire Hotel ’s Gravenhof
Na een goede nachtrust ben je helemaal klaar om te beginnen aan je eerste fietstocht. Je fietst van Ruurlo naar Hampshire Hotel ’s Gravenhof in Hanzestad Zutphen om daar je volgende nacht door te brengen. Onderweg zie je kastelen, fiets je langs water en geniet je van het afwisselende Achterhoekse coulisselandschap. Bij aankomst in Zutphen is het een aanrader om het eeuwenoude centrum van Zutphen te verkennen en eventueel een bezoek te brengen aan een van de vele winkels en galerieën die deze stad rijk is. Lees meer >

Dag 3. Hampshire Hotel ‘s Gravenhof – Hampshire Hotel Avenarius
Start deze dag weer met een uitgebreid ontbijt. Mocht je nog tijd over hebben dan is een bezoek aan Musea Zutphen, een tocht met de fluisterboot of een stadswandeling door de historische binnenstad de moeite waard. Fiets hierna via de verschillende landschappen en leuke dorpjes en stadjes weer terug naar Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo. Lees meer >

Dag 4. Hampshire Hotel Avenarius
In de ochtend wordt er weer een heerlijk ontbijt voor je verzorgd. Rondom Ruurlo is er nog genoeg te zien en te doen. Wat dacht je van een heerlijke wandeling door de Ruurlose bossen of breng een bezoek aan het nabijgelegen idyllische stadje Borculo. Maak hier eventueel een rondvaart op vlaggenschip de “Jappe” en beleef de Achterhoek vanaf het water. Lees meer >

Praktische informatie
De fietsroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 33 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 18:00 voor je klaar. Liever niet terugfietsen vanaf Zutphen? Vanaf station Zutphen is er een directe treinverbinding met station Ruurlo. 

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Hampshire Avenarius via het online contactformulier.

Reserveringsaanvraag

Fietsarrangement Zutphen en kastelen

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hampshire Avenarius neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Het is mogelijk om 24 uur voor aankomst kosteloos te annuleren. De betaling dient  plaats te vinden bij aankomst in het hotel.