Trek eropuit met dit fietsarrangement langs kastelen en meer..

Het Achterhoeks Fietsarrangement is een 3-daags hotelarrangement waarbij je van hotel naar hotel fietst dwars door het Achterhoekse coulisselandschap. Fietsen door prachtige natuurgebieden, langs water, door gezellige stadjes en langs maar liefst 3 indrukwekkende kastelen - je  kijkt je ogen uit! Na zo'n actieve dag fietsen in buitenlucht geniet je 's avonds van een heerlijk diner en begin je na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt weer aan nog zo'n fijne dag fietsen door de Achterhoek.

Kortom; een compleet verzorgd arrangement waarbij je alleen maar hoeft te genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Vanaf

€ 245,00

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2 x overnachten in een Achterhoeks hotel

2 x uitgebreid ontbijt

2 x culinair diner

2 fietsroutes

Het vervoer van je bagage regelen wij

WiFi

Oplaadpunt E-bike

  • ​​​​​Toeslag vrijdag en zaterdag € 12,50 p.p.​​​​p.n. (te voldoen bij de locatie zelf)
  • Geen boekingskosten
  • Geen creditcard nodig, je betaalt in het hotel

Hoe ziet het 3-daags fietsarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Havezathe Carpe Diem 
Op de eerste dag arriveer je bij Havezathe Carpe Diem in Vethuizen. Een unieke locatie, het hotel is namelijk gevestigd in een in 2009 gemoderniseerde en verbouwde boerderij. Kom na aankomst even heerlijk tot rust op de hotelkamer of geniet van een lekkere kop koffie of een wijntje op het prachtige terras met uitzicht op de Montferlandse bossen. Lees meer > 

Dag 2. Havezathe Carpe Diem - Landgoedhotel Woodbrooke
Na een goed ontbijt stap je op de fiets. De route voert je door de grootste stad van de Achterhoek; Doetinchem. Vervolgens fiets je langs water, passeer je kastelendorp Vorden en fiets je via het prachtige natuurgebied het Grote Veld richting Barchem waar je overnacht in Landgoedhotel Woodbrooke. Lees meer >

Dag 3. Landgoedhotel Woodbrooke - Havezathe Carpe Diem 
In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Hierna fiets je door het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Via verschillende highlights zoals Museum MORE | Kasteel Ruurlo en Landgoed Slangenburg fiets je richting eindbestemming Havezathe Carpe Diem in Vethuizen. Lees meer >

Praktische informatie
De fietsroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 50 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 16:00 uur voor je klaar. Wil je een (elektrische) fiets huren? Ook dit is mogelijk Vermeld dit bij je reservering en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Havezathe Carpe Diem via het online contactformulier.

Reserveringsaanvraag

Fietsarrangement langs kastelen

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Havezathe Carpe Diem neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de reserveringsvoorwaarden van Landgoedhotel Woodbrooke van toepassing.