3-daags

Wandelarrangement

Rondje Doetinchem

Struinen van villa naar villa door Doetinchem en omgeving

Tijdens dit 3-daagse arrangement wandel je van hotel naar hotel rondom de stad Doetinchem. Je komt langs kastelen, molens, bossen en rivieren. Je overnacht in twee hotels, of ook wel gezegd twee villa’s. Geniet van de luxe en word lekker in de watten gelegd!

In beide hotels wordt er in de avond door de keukenbrigade een heerlijk 4-gangendiner geserveerd. De volgende ochtend start je na een uitgebreid ontbijt aan je wandeltocht. Maak je geen zorgen om je bagage, deze staat namelijk vanaf 16.00 uur weer klaar in het volgende hotel. Kortom een compleet verzorgd arrangement waarbij luxe en genieten boven aan staat!

Hoe ziet het 3-daags wandelarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Hotel Villa Ruimzicht
Ontvangst met een glas bubbels bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem. Een karakteristieke en monumentale villa met luxe en sfeervolle hotelkamers. Verken de stad Doetinchem. ’s Avonds staat er een Proeverij van de Villa (geserveerd in 4-gangen) voor je klaar in restaurant Lokaal. Lees meer >

Dag 2. Hotel Villa Ruimzicht – Boetiekhotel Villa Wanrooy
Je ontwaakt in Hotel Villa Ruimzicht en geniet van een Live cooking ontbijt in de Kookstudio. Vandaag wandel je langs kasteel de Kelder, door bossen en andere bezienswaardigheden richting Boetiekhotel Villa Wanrooy. Hier word je ontvangen met een lokaal aperitief en serveert de keukenbrigade van LEV Foodbar in de avond een heerlijk 4-gangendiner inclusief amuse. Lees meer>

Dag 3. Boetiekhotel Villa Wanrooy – Villa Ruimzicht
Na een uitgebreid ontbijt met ambachtelijke en lokale producten start je aan de laatste wandelroute. Je wandelt langs recreatiegebied Stroombroek, door een klein dorpje Braamt en mooie natuurgebieden waarna je aankomt in Hotel Villa Ruimzicht. Hier kun je nog genieten van een hapje en een drankje. Ook ontvang je nog iets lokaal lekkers voor mee naar huis! Lees meer>

Praktische informatie
De wandelroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het wandelroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 23 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 16:00 uur voor je klaar.

Compleet wandelarrangement

  • 2 x overnachten in een Achterhoeks hotel
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1x proeverij van de Villa (geserveerd in 4-gangen)
  • 1 x van de keukenbrigade van LEV Foodbar: 4-gangendiner inclusief amuse 
  • 2 x welkomstdrankje 
  • 2 wandelroutes
  • lokaal lekkers voor mee naar huis
  • het vervoer van je bagage regelen wij
  • WIFI

Vanaf €199,00 per persoon*

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement rondje Doetinchem

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Villa Ruimzicht neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Hotel Villa Ruimzicht van toepassing.

* exclusief tax, op basis van tweepersoonsgebruik.

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement Rondje Doetinchem

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Villa Ruimzicht neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Hotel Villa Ruimzicht van toepassing.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact op met Hotel Villa Ruimzicht via het online contactformulier.