Dag 2: De Gouden Karper - Stadshotel Doesburg

Ontwaak en geniet van een heerlijk ontbijt in Hotel De Gouden Karper. Na het ontbijt stap je op de fiets en begin je aan de eerste fietsroute! Deze dag fiets je vanuit Hummelo naar Stadshotel Doesburg. Vanuit Hummelo fiets je over de Oude IJssel, onderweg kom je langs de Follega molen en kasteel Keppel. Neem hier gerust een kijkje!

Vervolgens fiets je verder naar het plaatsje Wehl, waar je door het gezellige centrum heen fietst. Als je Wehl uit fietst, kom je langs prachtige oude boerderijen en heb je een schitterend uitzicht over het Achterhoekse coulisselandschap.

Uiteindelijk fiets je langs de Oude IJssel en kom je aan in Hanzestad Doesburg. Eenmaal aangekomen bij Stadshotel Doesburg staat je bagage voor je klaar. Je kunt tot rust komen en nagenieten met een drankje op het terras aan het water. ’s Avonds staat er een heerlijk 3-gangen diner met seizoensgebonden en dagverse producten voor je klaar. Dineer met een prachtig uitzicht over rivier de IJssel. Naast heerlijk dineren, staat gastvrijheid in het hotel voorop. Het personeel zorgt ervoor dat jij van een ontspannen en aangenaam verblijf kunt genieten!

Afstand route: 40 km

Terug naar arrangement << Ga terug naar dag 1 Ga naar dag 3 >>