Achterhoek wandelpracht

3-daags Wandelarrangement

Wandelen via landgoederen, kastelen & Hanzestad Zutphen

Er staat je een prachtige wandelervaring te wachten tijdens dit 3-daagse van hotel naar hotel arrangement. Verken de afwisselende natuur rondom Vorden en Zutphen, ontdek de rijke geschiedenis van de Hanzestad Zutphen en bewonder prachtige landgoederen zoals Landgoed Hackfort en Kasteel Vorden. Wandel langs rivier de IJssel en rivier de Berkel en geniet van eindeloze vergezichten. 

Gastvrij overnachten

Je verblijft in twee hotels, de Gravin van Vorden gelegen in het gezellige dorpje Vorden en Hampshire Hotel 's-Gravenhof in het centrum van de historische stad Zutphen. Elke avond staat er een heerlijk diner voor je klaar en schuif je 's ochtends aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Het vervoer van je bagage regelen wij! 

Vanaf

€ 206,00

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2 x overnachten in een Achterhoeks hotel

2 x welkomst drankje

2 x culinair diner*

2 x uitgebreid ontbijt

2 x lunchpakket voor onderweg

2 x wandelroutes

Het vervoer van je bagage regelen wij

Gratis WiFi

  • Exclusief verblijfsbelasting
    • De Gravin van Vorden € 2,90 per persoon per nacht
    • Hampshire Hotel 's Gravenhof € 3,95 per persoon per nacht
  • Gratis parkeren en treinstation voor deur bij de Gravin van Vorden
  • Eenpersoonstoeslag: € 50,00 per kamer per nacht
  • Bij inchecken op vrijdag of zaterdag wordt een toeslag van € 20,00 berekend

Hoe ziet het 3-daags wandelarrangement eruit? 

Dag 1. Aankomst Gravin van Vorden
Ontvangst met een welkomstdrankje bij de Gravin van Vorden. Verken het gezellige dorp en breng een bezoek aan Kasteel Vorden. In de avond geniet je van een culinair diner. Lees meer >

Dag 2. Gravin van Vorden - Hampshire Hotel 's Gravenhof
Start de dag met een uitgebreid ontbijt. Vandaag wandel je naar Hampshire Hotel 's-Gravenhof in de Hanzestad Zutphen. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden waaronder Kasteel Hackfort, bewandel je een gedeelte van het prachtige Ludgerpad en wandel je langs de meanderende IJssel. Lees meer >

Dag 3. Hampshire Hotel 's Gravenhof - Gravin van Vorden
Er staat weer een heerlijk ontbijt voor je klaar. Vandaag wandel je langs rivier de Berkel, door prachtige natuurgebieden en langs landhuizen weer terug naar de Gravin van Vorden. Lees meer >

Praktische informatie
De wandelroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het wandelroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is tussen de 18 en 23 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht. In het winterseizoen kunnen sommige stukken van de wandelroute drassig zijn. Draag daarom goede wandelschoenen. Treinstation voor de deur bij de Gravin van Vorden. 

*Op maandag en dinsdag is dineren bij de Gravin van Vorden niet mogelijk. Dit wordt in mindering gebracht op de arrangementsprijs. Op loopafstand zijn er voldoende alternatieven om te dineren.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact op met Hampshire Hotel 's-Gravenhof.

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement Achterhoek Wandelpracht

Reserveringsaanvraag 

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hampshire Hotel 's-Gravenhof neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Hampshire Hotel 's-Gravenhof van toepassing.