4-daags

Fietsarrangement

Verrassende landschappen

Ga eropuit met dit heerlijke Achterhoekse fietsarrangement

Het Achterhoeks Fietsarrangement is een 4-daags hotelarrangement waarbij je van hotel naar hotel fietst en onderweg prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap doorkruist. Voel de wind door je haren en snuif de heerlijke bosgeuren op of laat je verrassen door een bruisend stadsleven. Voor je het weet ben je een paar uur verder en arriveer je in een van de 3 hotels waar je overnacht. Even heerlijk quality time voor elkaar en het enige dat je hoeft te doen, is te genieten. ’s Avonds kruip je lekker warm onder de wol om de ochtend weer uitgerust aan je ontbijt te kunnen aanschuiven.

Kortom; een compleet verzorgd arrangement waardoor je heerlijk kunt genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld! 

Hoe ziet het 4-daags fietsarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Hotel BonAparte
Kom heerlijk tot rust in hotel BonAparte en verken eventueel de prachtige omgeving van Barchem. Lees meer > 

Dag 2. Hotel BonAparte - Hotel Villa Ruimzicht
Na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt begint de eerste fietstroute. Onderweg fiets je langs water en het kleinste stadje van Nederland. Je eindpunt de Achterhoekse stad Doetinchem waar je overnacht bij hotel Villa RuimzichtLees meer >

Dag 3. Hotel Villa Ruimzicht - Aparthotel Havezate Marveld
In de ochtend staat er een verzorgd ontbijt voor je klaar. Stap vervolgens op de fiets door het prachtige Achterhoekse landschap. Je fietst richting Vestingstad Groenlo waar je overnacht in aparthotel Havezate MarveldLees meer > 

Dag 4. Aparthotel Havezate Marveld - Hotel BonAparte
Na een uitgebreid ontbijt stap je weer op de fiets. Via de verschillende landschappen en het gezellige Ruurlo fiets je richting Lochem waar je weer eindigt bij hotel BonAparteLees meer 

Praktische informatie
De fietsroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is tussen de 45 en 60 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 16:00 uur voor je klaar.

Compleet fietsarrangement

 • 3 x overnachten in een Achterhoeks hotel
 • 3 x ontbijt
 • 3 x diner
 • 3 fietsroutes
 • Het vervoer van je bagage regelen wij

Gratis gebruik faciliteiten

 • Binnenzwembad, sauna en wellness
 • Fitness
 • WiFi
 • Oplaadpunt E-bike​​​​​​

Vanaf € 269,- per persoon

Exclusief toeristen belasting

Reserveringsaanvraag

Fietsarrangement verrassende landschappen

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Villa Ruimzicht neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de reserveringsvoorwaarden van Hotel Villa Ruimzicht van toepassing.

 • ​​​​​Geen boekingskosten
 • Geen creditcard nodig, je betaalt in het hotel

Reserveringsaanvraag

Fietsarrangement verrassende landschappen

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Villa Ruimzicht neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de reserveringsvoorwaarden van Hotel Villa Ruimzicht van toepassing.

Gratis gebruik van faciliteiten

Na een dag fietsen in de buitenlucht is er niets beter dan heerlijk ontspannen in het hotel. Zo beschikken de meeste hotels over een zwembad, fitness, sauna en is het mogelijk om een heerlijke ontspanningsmassage te boeken. Wanneer je een e-bike gebruikt, kun je deze gratis opladen bij een oplaadstation bij het hotel. Zo kan je de volgende dag weer onbezorgd op pad.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Hotel Villa Ruimzicht via het online contactformulier.