Het beste van Lochem

3-daags Wandelarrangement

Ga op pad in de wandelgemeente van het jaar 2022!

Tijdens dit 3-daags hotelarrangement wandel je van hotel naar hotel dwars door de prachtige natuur rondom Lochem. Wandel door een glooiend landschap met fraaie uitzichtpunten vanaf de Lochemse Berg, langs kastelen en door bossen - er is zoveel moois te ontdekken. Lochem is in 2022 door Wandelkrant Te Voet niet voor niks uitgeroepen tot ‘Wandelgemeente van het jaar’!

Je verblijft in twee hotels waar de keukenbrigades je verrassen met culinaire gerechten en waar je geniet van heerlijke faciliteiten zoals een zwembad en wellness. Kortom; een compleet verzorgd arrangement waarbij je alleen maar hoeft te genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Vanaf

€ 195,00

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2x overnachten in een Achterhoeks hotel

2x uitgebreid ontbijt

2x 3-gangen diner

2x lunchpakket voor onderweg

2x wandelroutes

Ontvangst met koffie/thee en een streeklekkernij

Achterhoeks presentje

Het vervoer van je bagage regelen wij

Binnenzwembad

Sauna bij Hotel BonAparte

WiFi

  • Prijs voor boekingen vanaf 1-1-2024 €210,- p.p.
  • exclusief verblijfs- en milieubelasting, consumpties en overige gebruiken
  • Op basis van een Comfort 2-persoons kamer
  • Toeslag Luxe kamer € 10,00 p.p.n

Hoe ziet het 3-daags wandelarrangement eruit?*

Dag 1. Aankomst hotel Hof van Gelre
Je arriveert bij Hotel Hof van Gelre in Lochem. Verken de omgeving, neem een duik in het binnenzwembad en sluit de dag af met een heerlijk diner. Lees meer > 

Dag 2. Hotel Hof van Gelre - Boetiekhotel BonAparte
Er staat een uitgebreid Achterhoeks ontbijt voor je klaar. Vandaag wandel je langs uitgestrekte weilanden, door bossen en via verschillende highlights zoals de Kale berg, De Wiersse en 't Medler richting Boetiekhotel BonAparte in Barchem. Geniet van 3-gangen diner en kom tot rust in de wellness met een verwenzwembad en sauna. Lees meer > 

Dag 3. Boetiekhotel BonAparte - Hotel Hof van Gelre
Na een goed ontbijt ga je weer op pad. De route voert je over de Lochemse berg, langs rivier de Berkel en langs kasteel De Cloese waarnaar je terugkeert naar Hotel Hof van Gelre in Lochem. Lees meer > 

Praktische informatie
De wandelroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het wandelroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 25 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 16:00 uur voor je klaar. Het arrangement kan ook bij Boetiekhotel BonAparte gestart worden, de hotels zullen naar de beste mogelijkheid kijken.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact op met Hotel Hof van Gelre via het online contactformulier.

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement het beste van Lochem

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Hof van Gelre neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Hotel Hof van Gelre van toepassing.