3-daags

Wandelarrangement

het beste van Lochem

Trek eropuit met dit wandelarrangement door een prachtig natuurgebied..

Het Achterhoekse Wandelarrangement is een 3-daags hotelarrangement waarbij je van hotel naarhotel wandelt dwars door het Achterhoekse coulisselandschap. Wandelen door prachtige natuurgebieden, historische plekjes en statige kastelen - je kijkt je ogen uit! Na een prachtige dag wandelen kom je tot rust in een prachtig hotel. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner en 's ochtends begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijt. 

Kortom; een compleet verzorgd arrangement waarbij je alleen maar hoeft te genieten. Zelfs het vervoer van je bagage wordt geregeld!

Hoe ziet het 3-daags wandelarrangement eruit?*

Dag 1. Aankomst hotel Hof van Gelre
Op dag 1 kom je aan bij Hotel Hof van Gelre in Lochem. Hier geniet je s avonds eerst van een heerlijk diner voordat het wandelavontuur door de Achterhoek begint. Lees meer > 

Dag 2. Hotel Hof van Gelre - Boetiekhotel BonAparte
In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Hierna start je wandeltocht door het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Via verschillende highlights zoals de Kale berg, De Wiersse en het Medler wandel je richting Barchem waar je overnacht bij Boetiekhotel BonAparteLees meer > 

Dag 3. Boetiekhotel BonAparte - Hotel Hof van Gelre
Na een goed ontbijt ga je weer op pad. De route voert je door de Achterhoekse stad Lochem. Vervolgens wandel je langs de rivier de Berkel, passeer je De Cloese en natuurgebied de Lochemse Berg. Na een wandeling van 19 km keer je terug bij Hotel Hof van Gelre en zit het Achterhoekse avontuur erop. Lees meer > 

Praktische informatie
Het arrangement kan ook bij Boetiekhotel BonAparte gestart worden, de hotels zullen naar de beste mogelijkheid kijken. De wandelroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het wandelroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 25 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 16:00 uur voor je klaar.

Compleet wandelarrangement

 • Ontvangst met koffie/ thee en streeklekkernij
 • 2 Overnachtingen
 • 2 Uitgebreid ontbijt
 • 2 Avonden 3-Gangen diner
 • 2 Lunchpakket voor onderweg 
 • Mooie wandelroute van Hotel naar Hotel 
 • Gratis gebruik van binnenzwembad, wifi en parkeren *
 • Achterhoeks presentje
 • Bagage vervoer tussen de hotels
 • Oplaadpunt E-Bike

*sauna bij Hotel Bon Aparte

€195,- per persoon*

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement het beste van Lochem

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Hof van Gelre neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Hotel Hof van Gelre van toepassing.

 • *excl. verblijfs- en milieubelasting, consumpties en overige gebruiken
 • Op basis van een Comfort 2-persoons kamer
 • Toeslag Luxe kamer € 10,00 p.p.n

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement het beste van Lochem

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Hotel Hof van Gelre neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Op dit arrangement zijn de annuleringsvoorwaarden van Hotel Hof van Gelre van toepassing.

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact op met Hotel Hof van Gelre via het online contactformulier.