Vestingstad Groenlo

3-daags Wandelarrangement

Heerlijk wandelen door vestingstad Grolle en omgeving

Tijdens dit 3- daagse wandelarrangement wandel je van hotel naar hotel rondom de vestingstad Groenlo. Geniet van het mooie coulisselandschap, de natuur, bezoek musea, leer meer over de historie van Groenlo en wandel langs de grens van Duitsland.

Je overnacht in twee hotels, een herberg die je mee terug in de tijd neemt en een luxe hotel met zwembad en wellness. In beide hotels staat er in de avond een heerlijk 3-gangen menu op je te wachten. De volgende dag geniet je van een uitgebreid ontbijt om met goede energie te beginnen aan een nieuwe wandeling. Het vervoer van je bagage regelen wij. Kortom een compleet verzorgd arrangement waarbij je alleen maar hoeft te genieten!

Vanaf

€ 225,00

p.p.

Reserveringsaanvraag

Inbegrepen bij dit arrangement

2 x overnachten in een Achterhoeks hotel

2 x ontbijt

2 x 3-gangen diner

2 wandelroutes

Gratis gebruik zwembad & welness bij Havezate Marveld

Het vervoer van je bagage regelen wij

WiFi

  • De prijs is inclusief toeristenbelasting
  • Prijs o.b.v. 2 personen. Wil je het arrangement voor 1 persoon boeken? Vraag naar de mogelijkheden

Hoe ziet het 3-daags wandelarrangement eruit?

Dag 1. Aankomst Herberg Erve Kots
Je komt aan bij Herberg Erve Kots in Lievelde. Hier kun je een kijkje nemen in het openluchtmuseum en alvast de omgeving leren kennen. Geniet in de avond van een 3-gangen diner.  Lees meer > 

Dag 2. Herberg Erve Kots - Havezate Marveld
Je start met een heerlijk ontbijt bij Herberg Erve Kots. Je wandelt door Vestingstad Groenlo, langs de grens van Duitsland en vervolgens richting Havezate Marveld in Groenlo. Hier geniet je van luxe hotelfaciliteiten zoals het zwembad en wellness en van een heerlijk 3-gangen diner. Lees meer >

Dag 3. Havezate Marveld - Herberg Erve Kots
Na een goed verzorgd ontbijt wandel je door Groenlo langs Brouwersnös en de oude Grolschfabriek, door het buitengebied en kerkdorp Beltrum waarna je aankomt in Herberg Erve Kots. Lees meer >

Praktische informatie
De wandelroutes van dit arrangement zijn gebaseerd op het wandelroutenetwerk. De afstand die je per dag aflegt, is maximaal 24 km, maar is ook makkelijk aanpasbaar wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen. Ook aan je bagage is gedacht, die wordt iedere dag van hotel naar hotel gebracht en staat voor 12:00 uur voor je klaar.

 

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Aparthotel Havezate Marveld via het online contactformulier.

Reserveringsaanvraag

Wandelarrangement Vestingstad Groenlo

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke tips over Hotels in de Achterhoek

Aparthotel Havezate Marveld neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen. Het is mogelijk om tot een week voor aankomst kosteloos te annuleren. De betaling dient uiterlijk een week voor aankomst overgemaakt te zijn.